Hello Kitty szerelmesei most már a repülőutakon sem kell, hogy lemondjanak kedvencükről, legalábbis amennyiben a taiwan-i Eva Air szolgáltatásait veszik igénybe. A Kitty járat (már 5 Airbus áll a légitársaság rendelkezésére:-)   immár heti 3 alkalommal repíti a gyermeklelkű felnőtteket (és gyerekeket) Taiwanból Los Angelesbe, a további célállomások pedig Japán, Hongkong és Dél-Korea.  Egyelőre:-)

A száj nélküli kiscica természetesen nem csupán rajzként jelenik meg a repülőn. Az egész járat a Hello Kitty jegyében került kialakításra. Az ülések, a felszolgált étel, a tálcák, párnák, poharak, még a WC papír is Kitty-s, aa taiwan-i reptéren pedig külön váróterem áll a Kitty járat utasainak rendelkezésére. Hát még a hostessek mennyire cicásak!! :-))

hk10

hellokittyairlines-03

06

IMG 2396

hello-kitty-eva-air

article-0-12D71CB4000005DC-143 638x430

A bejegyzés trackback címe:

https://interpress.blog.hu/api/trackback/id/tr1005654798

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az EVA Air Hello Kitty gépei menni amerika... 2013.11.25. 15:07:43

Az EVA Air légitársaság Hello Kitty repülői egy újabb kontinenst hódítanak majd meg szeptembertől. A tajvani társaság a héten jelentette be, hogy szeptember 18-ától már Los Angeles-be is repülnek a macskarajzos gépei. Erre a járatra előszőr vetik be a&...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása