A First Response elnevezésű terhességi gyorstesztet gyártó cég új, a brit nőket sokkoló (de mindenesetre elég zavarba ejtő) kampánya a Get Britain Fertile (Tegyük Nagy-Britanniát Termékennyé..) nevet kapta. A kampány főszereplője Kate Garraway, aki a szigetországban lifestyle-adások műsorvezetőjeként ismert és elismert. A hölgy 46 éves kora elenére remek formában van és egy 7 éves kislány anyukája. A kampányfotó elkészítéséhez Garraway-t "megöregítették" és egy 70 éves idős néni arcával simogatja 7-8 hónap körüli pocakját. 

A kampány célja, hogy arra buzdítsa a brit nőket, hogy minél fiatalabb korban vállaljanak gyermeket (az OECD jelentése szerint az átlagos angol nő 30 évesen szüli meg első gyermekét, 5 évvel később, mint az átlag egyesült államokbeli nő). Botrány mindenesetre már lett belőle, hogy eléri-e eredeti célját... 5-10 év múlva megtudjuk. 

A kampányfotó 

o-FERTILITY-AD-570

Kate Garraway az igazi arcával

Kate-Garraway


 

A bejegyzés trackback címe:

https://interpress.blog.hu/api/trackback/id/tr605337686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

odamondó 2013.06.01. 13:38:36

Kérdezzék meg az íreket, hogy kell.

lüke 2013.11.19. 16:29:31

a biológiai pont: 35 év ez alatt lényegesen csökken a fogamzás
www.dailymail.co.uk/health/article-112136/The-female-fertility-clock-starts-ticking-27.html
nem túl tudományos, de egyszerüen érthetö
ezért

27 felett népgazdasági!!!! szempontból drága a terhesség
/sok orvosi eszköz, beavatkozás kell/
süti beállítások módosítása