Szegény svéd gyerekek sokaságának lesz szomorú sorsa ezen a nyáron. Reméljük, az afrikai éhező gyerekek is tudni fognak róla, hogy nemcsak náluk, hanem Európa északi részén is kemény az élet. 

A göteborgi Liseberg Vidámpark kreatìvnak legkevésbé sem mondható (bár kétségkìvül annak szánták..) hirdetéséről van szó. A hirdetés egy képsorozatból áll, amelyen sìró gyerekeket láthatunk. Szomorúságuk oka, hogy ezen a nyáron Krétán, a spanyol tengerparton illetve az olasz riviérán lesznek kénytelenek a nyári vakációjukat tölteni. Kétségtelenül nem emberi körülmények között, gondoljunk csak bele, hát Rimini egy olyan hely ahova gyerekeket lehet nyaralni vinni...??? Vagy van esetleg valaki aki annyira kegyetlen a gyermekeihez, hogy az eladósodott és a gazdasági válságtól meggörnyedt Spanyolország valamelyik tengerpartjára vinne a családot idén nyáron..? Abba már bele sem merünk gondolni, hogy Kréta bármely gyermekes család célpontjává váljon. Souvlaki, sirtaki, simogató napfény, táncoló görögök, fehér homokos tengerpart, brrrrr.....   

Reméljük, hogy a hìresen meleg svéd vendégszeretet, a kitűnő ételek és a csodàlatos klìma a svéd gyerekek mellett olasz, spanyol és görög kicsik sokaságát fogja a göteborgi Liseberg Vidámparkba vonzani idén nyáron. Végülis a napi belépő csupán 14.000 forintba kerül (395 svéd korona, 46 euro). Fejenként.  

Egy dolgot nem értünk csak. Hogyhogy kimaradt Portugália...????

kreta

A bejegyzés trackback címe:

https://interpress.blog.hu/api/trackback/id/tr325284916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása